Hajee

Wie is Hajee?

Hajee is een man met verschillende rollen: vader, partner, collega en vriend. Zijn zoektocht naar zichzelf kende vele tussenstations: muziek maken, blowen, zenmediatie, vipassana, tantra en mannenwerk.

Hajee is student bij The New Tantra (TNT) en is inmiddels een gecertificeerd TNT-teacher op het gebied van anger en mannelijkheid. "Een gezonde relatie met je woede is essentieel voor het leven van een volwassen man." Hij beschouwt het dan ook als zijn lifepurpose om mannen te supporten in hun zoektocht naar hun mannelijke kern. Om die missie verder uit te voeren heeft Hajee inmiddels ook het No More Mr Nice Guy Coaching certificaat behaald middels het volgen van workshops bij Dr Robert Glover (auteur van het boek No More Mister Nice Guy).

De laatste 4 jaar heeft Hajee zich ontwikkeld als mannen-coach, anger-coach en facilitator van mannengroepen. Hij heeft inmiddels ruime ervaring in het faciliteren van groepen en in het bijzonder mannengroepen. Met zijn sterke aanwezigheid, empathie en frisse humor weet hij altijd een veilige bedding te creëren voor een memorabel weekend.