Persoonlijke Coaching

Iedere man heeft zijn eigen issues. Werk, relatie en kinderen vragen om jouw aandacht en dat gaat soms ten koste van jouw zelf. Soms zit je klem tussen de dingen die je graag wilt en de dingen die je van jezelf moet. Hoe vaak zeg je wel niet “dat het goed gaat”, terwijl je van binnen boos of ontevreden bent? Wellicht ben je opgeslokt door een ideaal beeld van “hoe het zou moeten zijn” en sluit je compromissen om simpelweg “gezeik” te voorkomen. Op de korte termijn kan dit werken, maar op de lange termijn kan dit aan je gaan vreten. Het is een continue zoektocht naar de juiste balans. Soms is dat evenwicht even weg. Het wordt pas echt vervelend als de balans voor langere periode verstoord is, waarbij jouw plezier, jouw geluk en jouw flow geblokkeerd raken. 

Omgaan met pijn, boosheid, angst of verdriet vereist een zekere mate van moed. Het is namelijk een menselijke neiging om deze emoties uit de weg te gaan. Je leven wordt een aanzienlijk stuk lichter en plezieriger als je in staat bent om op een goede manier met deze emoties of uitdagingen om te gaan. Een 1-op-1 coachings-traject biedt support in dit proces en helpt je om vaardiger en weerbaarder te worden tov de uitdagingen die het leven jou biedt. Dit maakt jou authentieker en krachtiger.  

Als gecertificeerd ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en No More More Mr Nice Guy coach heb ik een ruime ervaring in het begeleiden van mannen die zich herkennen in het Nice Guy syndroom of op een andere manier vast zitten in hun man-zijn. Het is mijn doel om ondersteuning te bieden in jouw proces en er uiteindelijk voor te zorgen dat jij op eigen kracht weer door kunt. 

Voor wie?

Met mijn 1-op-1 coaching kan ik van betekenis voor je zijn als je moeilijkheden ervaart doordat je bijvoorbeeld 

  • teveel in de rol van het “pleasen” zit. 
  • niet goed weet wat je eigen behoeftes zijn.
  • geen verbinding met je levensdoel hebt. 
  • een gebrek aan focus hebt. 
  • vaak jezelf mooier of beter voordoet dan dat je in werkelijkheid bent. 
  • jezelf eigenlijk heel somber of alleen voelt. 
  • niet weet wat je met je relatie aan moet. 
  • veel loopt te piekeren. 
  • een negatief zelfbeeld hebt. 
  • moeite hebt met groepen (mannen).

Hoe gaat het coachen in zijn werk?

Patronen
Veel van de genoemde problemen zijn een gevolg van diep gewortelde patronen. Je hebt jezelf bijvoorbeeld aangeleerd om ten alle tijde conflict te vermijden of om geen behoeftes te hebben, omdat je op die manier als kind goedkeuring en liefde van je ouders kreeg. 
Als kind leren we onszelf allerlei patronen aan om de goedkeuring en liefde van onze ouders veilig te stellen. Die oude patronen hebben ons als kind gediend, maar zijn veelal de oorzaak van de problemen in je volwassen leven. De insteek van de sessies is om bewustzijn bij jou te creëren op jouw patronen. Je krijgt inzicht in waar ze vandaan komen en op wat voor manier ze je niet meer dienen. Door te leren om van een afstandje naar jezelf te kijken ontstaat er ruimte om jezelf nog beter te zien en vooral om jezelf (inclusief je Nice Guy patronen) te accepteren.
Het uitgangspunt van de coaching sessies is dat er altijd pijn, verdriet, boosheid en angst zal zijn. De focus ligt op de relatie die je hebt met die emoties en hoe je die kan verbeteren. De focus ligt niet zozeer op de inhoud van het verhaal. 
Wanneer de patronen helder en geaccepteerd zijn wordt het mogelijk om dingen anders te doen om dichter bij jouw authentieke ik te komen. Samen kijken we naar jouw waarden en jouw behoeftes. Deze waarden en behoeftes leiden vaak tot doelen die jou weer in beweging kunnen brengen opdat jij je ware potentie kan leven.

Intake
Indien je interesse hebt in een coachingstraject met mij dan kan je contact met me opnemen via mail (hajee@mankracht.org) of mij bellen op 0643082172. Ik nodig je dan uit voor een vrijblijvende intake sessie van ongeveer een half uur (meestal online via Skype of Zoom). Tijdens dit kennismakingsgesprek bepalen we waar jij aan wilt werken en of we het wederzijds zien zitten om met elkaar in zee te gaan. Het kan ook zijn dat ik jou op basis het intake gesprek naar iemand anders door verwijs.

Locatie Harderwijk
Voor “real life” sessions kun je bij mij terecht in Green Offices, Goede Reede 1 in Harderwijk. 

Online 
Online sessies behoren ook tot de mogelijkheden. Qua beschikbaarheid ben ik flexibel. Bel of mail me voor de mogelijkheden. Voor online coaching sessies gebruik ik de software Zoom.  

Wat kost het?

  Uurtarief
Particulier
Uurtarief
Zakelijk
Bundel(6 uur)
Particulier
Bundel(6 uur)
Zakelijk
Real Life 115 140 620 755
Online 105 130

565

700

Alle prijzen zijn in euros en inclusief BTW. 
Indien jouw financiëele mogelijkheden niet toereikend zijn dan kunnen we altijd samen kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen.

Klik hier om je aan te melden.
 


 
 "Ik wil Hajee van harte aanbevelen als persoonlijke groei coach. De sessies hebben me inzicht gegeven in mijzelf en de conditioneringen die mijn acties aansturen. Ik ben nu beter in staat om bewust te bepalen hoe ik verder wil gaan. 

Ik waardeer het dat Hajee mij vragen stelde die mij in staat stelde om mijzelf te zien. Hij was metgezel op mijn reis om mezelf te onderzoeken in plaats van mij te vertellen wat of waar ik moest zoeken. Hij zette zijn persoonlijke ervaring in om zijn kwetsbaarheid te tonen en om te laten zien dat we allemaal onvolmaakt zijn en dat dat OK is. Dat helpt om te beseffen dat we er niet alleen voor staan. 

Meestal willen coaches hun superioriteit laten zien, maar ik voelde me echt gesteund door Hajee tijdens de reis met mij. Hij heeft een zeer krachtige mannelijke ‘presence’ en een sterke gevoel voor brotherhood. 

Als je wilt werken aan je mannelijke ‘presence’, meer geaard wilt zijn en steviger in je kracht staan dan kan ik je alleen maar aanraden om een aantal sessies met Hajee te doen."
(vertaald uit Engels)
Michael Sierra, Boston, USA 

"Je kunt krachtige sessies verwachten met deze man. Hij is to-the-point, praat geen bullshit en veelal brengen de sessies exact wat je nodig hebt. 

Tijdens de sessies wordt je begeleid door iemand die niet bang is om samen met jou diep in onontgonnen terrein te duiken. De sessies worden gekenmerkt door een goede mix van begrip en ‘brutal compassion’, waarbij humor een grote rol speelt. Je wordt uitgedaagd om datgene bloot te leggen wat naar voren gebracht wil worden. 

Hajee heeft mij liefdevol uitgedaagd om dieper in mijzelf te kijken en om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat ik ervaar. Van harte aanbevolen!" 

Joost Lekkerkerker, Upper Moutere, New Zealand

Subscribe to our newsletter