Hajee

Wie is Hajee?

Hajee is een man met verschillende rollen: vader, partner, collega en vriend. Zijn zoektocht naar zichzelf kende vele tussenstations: muziek maken, blowen, zenmediatie, vipassana, tantra, presenteren en mannenwerk.

Sinds 2017 is Hajee fulltime trainer en coach. Hij heeft zich toegelegd op het werken met mannen. Onder de noemer Mankracht verzorgt hij ‘No More Mr Nice Guy’ trainingen, angerworkshops en presentatie trainingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het is zijn missie om mannen bij elkaar te brengen om op die manier weer mannen-domeinen te creëren waar mannen elkaar kunnen inspireren en ondersteunen. 

Hajee heeft zijn roots in de tantra wereld liggen waar hij zich bewust werd van zijn eigen mannelijk en vrouwelijk potentieel. Geïnspireerd door oa de inzichten vanuit de tantra is hij in 2013 zijn coachings carriere begonnen. In 2016 heeft hij zijn No More Mr Nice Guy coaching certificaat gehaald bij dr Robert Glover (auteur van het boek No More Mr Nice Guy) en sindsdien geeft hij No More Mr Nice Guy-trainingen in Utrecht, Groningen en Amsterdam. Naast het groepswerk werkt hij ook 1-op-1, waarbij hij methodes uit de ACT (Acceptance and Commitment Therapie) toepast. Begin 2017 heeft hij zijn engineering baan opgezegd om zijn professionele leven volledig te richten op het trainen en coachen. In 2019 heeft hij zijn professionele palet uitgebreid door de opleiding tot presentatie-coach en presentatie-trainer te volgen aan de School voor Presentatiecoaching. De rode draad is zijn werk is het cultiveren van authenticiteit. Als presentatie trainer begeleidt hij zowel mannen als vrouwen naar een authentieke spreekstijl, waarbij de focus ligt op volledige aanwezigheid in het moment.  

De laatste 4 jaar heeft Hajee zich ontwikkeld als mannen-coach, anger-coach en facilitator van mannengroepen. Hij heeft inmiddels ruime ervaring in het faciliteren van groepen en in het bijzonder mannengroepen. Met zijn sterke aanwezigheid, empathie en frisse humor weet hij altijd een veilige bedding te creëren voor een memorabele training.

Stel een vraag of meld je direct aan

Subscribe to our newsletter