Mankracht in de media
 

Tegenlicht Meetup Pakhuis de Zwijger 
11-3-2020
Ik was uitgenodigd om zitting te nemen in het discussiepanel van de Tegenlicht Meetup in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Naast regisseur Nordin Lasfar waren ook aanwezig Nathan Vos, Matthijs Laan en Bart Krull (moderator). Een leuke en inspirerende avond met vragen uit het publiek en waar ook ruimte was voor nuance.
VPRO Tegenlicht ‘Alfamannen’
8-3-2020
Regisseur Nordin Lasfar doet met de documentaire ‘Alfamannen’ een onderzoek naar de veronderstelde feminisering van de maatschappij en het effect daarvan op mannen. Hij heeft een dag lang mij en een groep Mankracht mannen gefilmd om zijn verhaal voelbaar te maken. Het resultaat is krachtige, kwetsbaar en prikkelend.
Hanzemag
8-1-2019
Naar aanleiding van de start van mijn Mankracht trainingen in Groningen werd ik uitgenodigd door journalist Freek Niemeijer voor een interview in het Hanzemag studentenblad. Jasper Bolderdijk (jasperbolderdijk.com) maakte de oogverblindende strakke foto.
VPRO gids  #10 (7-3 t/m 13-3)
7-3-2020
 Ter aankondiging van de Tegenlicht documentaire ‘Alfamannen’ plaatste de VPRO gids een interview met mij door Elja Looijestijn. Het resultaat is to-the-point en laat goed zien waar in het spectrum van het mannenwerk Mankracht zich bevindt. Maartje Geels (maartjegeels.nl) dwong mij in mijn kickbox-outfit voor de foto.
 
De Standaard
28 juli 2018
Journalist Peter Vantyghem verkende het thema “mannen die hun mannelijkheid willen terugvinden”. Hij schreef daartoe een aantal stukken in de Belgische krant De Standaard. Voor dit artikel interviewde hij mij en bezocht hij de Mankracht avond met Dr Robert Glover in Amsterdam op 17 Juli 2018.
NTR Radio Focus
30 mei 2019
Luister uitzending Theatermakers Bart en Maarten (Facebook) benaderden mij in december 2018 ter inspiratie voor hun theatershow “Het Jaar van de Man”. Toen zij een deel van hun repertoire in NTR’s radioprogramma Focus mochten laten horen nodigden ze mij ook uit om bij te dragen aan het programma dat gepresenteerd werd door Mirthe van der Drift. Spoel door naar het 2e uur voor spectaculair live angerwork!
 
 
Subscribe to our newsletter