No More Mr Nice Guy Weekend Intensive

Van Nice Guy naar Krachtige Man

Een heel weekend in het teken van jouw Nice Guy recovery. Met een selecte groep mannen intensief aan het werk om de Krachtige Man in jou te laten leven. Een levendig weekend tegen de achtergrond van een mooie natuurlijke omgeving. 

De Nice Guy

Een Nice Guy is een pleaser. Hij is genereus en zegt nooit nee. Hij zet alles op het spel om aardig gevonden te worden. Hij mijdt conflicten en gaat voorbij aan zijn eigen behoeftes. Boosheid en woede zijn taboe voor hem. De zucht naar bevestiging van anderen gaat ten koste van zijn integriteit, zijn authenticiteit en zijn seksleven. Ongewild belandt hij regelmatig in de friend-zone van vrouwen. De Nice Guy vind het lastig om beslissingen te nemen en heeft moeite met confrontaties en verantwoordelijkheden. Hij loopt veelal achter zijn partner aan en het ontbreekt hem aan lef en doorzettingsvermogen. Pijn en ongemak verdooft hij met verslavingen, afleiding of vermijding.  Het is lastig voor hem om echt te zeggen wat hij wil en hij zet leugens in om de echte waarheid te bedekken. 

De Krachtige Man

Een man die in zijn mannelijke kracht staat en authentiek is. Hij heeft een sterk zelfbewustzijn en leeft vanuit zijn integriteit. Hij is assertief en minder afhankelijk van de goedkeuring van anderen. Deze man leeft zijn life-purpose om de wereld te dienen. De Krachtige Man neemt risico door zijn waarheid te spreken. Niet om te kwetsen, maar om trouw te blijven aan zichzelf. Hij leeft vanuit zijn hart waarbij hij richting geeft aan zijn eigen leven. Hij neemt initiatief in zijn relatie en hij heeft mannelijke vrienden om zich heen. Hij draagt zijn mannelijkheid en zijn sexualiteit zonder schaamte of gene. Deze man is in staat zijn gevoelens te uitten in een heldere onverpakte manier. De Krachtige Man neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen behoeftes en is in staat om zijn grenzen aan te geven.


Herken jij je (deels) in het Nice Guy profiel?

Wil jij je verder ontwikkelen tot Krachtige Man?
Dan is het No More Mr Nice Guy Weekend Intensive jouw op het lijf geschreven! 

Het Weekend

Het NMMNG Weekend Intensive is een kickstart voor jouw transitie van Nice Guy naar Krachtige Man. Het is een down to earth workshop, bedoeld om je bewust te maken van zowel de Nice Guy in jou als jouw unieke mannelijke potentieel. Je wordt uitgedaagd om je Nice Guy te laten voor wat hij is en in plaats daarvan je waarheid te spreken zonder in te houden. Je leert op een gezonde manier je grenzen aan te geven en hoe je jouw mannelijke capaciteiten in kan zetten in relatie tot vrouwen, kinderen en werk.

Het NMMNG Weekend Intensive heeft als doel om je een fundering te geven voor het leven als een moderne man. Een man die leeft vanuit verbondenheid met zowel zijn hart als zijn ballen: Doelgericht, liefdevol en zonder compromis. De activiteiten tijdens het weekend zijn gericht op het vergoten van je aanwezigheid (presence), je authenticiteit en je assertiviteit. Onder begeleiding van Hajee (gecertificeerd NMMNG coach) wordt een veilige bedding gemaakt waarin je oefeningen gaat doen die je stap voor stap dichter bij je zelf brengen. Soms zal dat makkelijk gaan, maar soms zal het ook confronterend en uitdagend zijn. De thema’s die in dit weekend aan bod komen zijn: behoeftes, zelfcare en boosheid.
Er is altijd ruimte voor het inbrengen van je eigen proces en je eigen ervaringen. Het delen van wat er in je omgaat is een core-practice waar veel aandacht aan besteed wordt.

Het NMMNG Weekend Intensive wordt in stijl afgesloten met een zweethutceremonie. Tijdens deze ceremonie staat het afscheid nemen van je Nice Guy centraal. Je wordt uitgenodigd om je Nice Guy in de zweethut achter te laten en de Krachtige Man in jezelf te omarmen (meer info over de zweethut vind je hier).

Waar en wanneer?
Zie de agenda voor data en locaties.
Het weekend begint op vrijdag om 18:00 en eindigt zondag rond 17:00.
Het maximale aantal deelnemers is 10. 
De kosten bedragen € 445,- (incl. BTW). 
Dat is inclusief biologisch eten en overnachtingen.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.
Subscribe to our newsletter