Mankracht Advanced Training

"No More Mr Nice Guy"

Voor mannen die verdieping willen in het NMMNG materiaal en werkelijk het roer weer in eigen hand willen nemen is dit het logisch vervolg op de basis training. In deze serie van 7 sessies wordt ingezoomd op deze 3 thema’s die een belangrijke rol innemen in het leven van een man: Life Purpose, Sex en Relaties. Wat zijn de overeenkomsten? Wat is het onderlinge verband tussen deze thema’s? En hoe handhaaf je jezelf in het krachten spel dat deze thema’s met zich meebrengen?

Life Purpose

Een werkplek waar je je passie kunt uitleven, waar je kan doen waar je goed in bent, waar je ook daadwerkelijk iets toevoegt aan de wereld en waar je ook nog voor betaald krijgt. Zo'n plek wordt vaak gezien als “onhaalbaar” of “slechts voor een enkeling weggelegd”. In werkelijkheid is het je eigen “limiting belief system” dat je ervan weerhoudt om je werkelijke potentieel te leven. Met name Nice Guys zijn waarlijke meesters in zelf sabotage. Ze saboteren zichzelf, omdat ze alles graag “goed” willen doen, ze willen alles graag zelf doen en denken vaak in tekorten ipv overvloed. Deze training zal het belang laten zien van het leven van je life purpose en het positieve effect daarvan op de rest van je leven (gezin, relatie, etc). Je wordt uitgenodigd om je beroepsleven kritisch te beoordelen en uit te vinden wat nodig is om een nieuwe koers te zetten.


Seks

Seks zou je kunnen beschouwen als de smeerolie van het leven van een man. Zonder olie gaan dingen stroef en langzaam. Indien de machine goed gesmeerd is gaan de zaken letterlijk “gesmeerd” en makkelijker. Seks kan mooi en leuk zijn, maar helaas rust er vaak nog veel taboe, angst en schaamte op. Wat houdt jou tegen om de sex te hebben die je met je partner wil hebben? In hoeverre heb jij je seksueel fantasieën omarmd? Hoe vaak kijk en “gebruik” jij eigenlijk porno? Tijdens deze training gaan we in op deze vragen en meer en geven we je een vernieuwde kijk op seks en het belang ervan. 


Relatie

Een relatie is voor een Nice Guy een uitstekende plek om zijn Nice Guy trekjes uit te oefenen. Sommige Nice Guys zetten alles, inclusief hun eigen leven, opzij voor hun partner. Zij doen alles om maar een sprankje (seksuele) aandacht te krijgen. Andere Nice Guys vermijden juist de intimiteit in de relatie en focussen juist op alles behalve de relatie. In deze training ligt de focus op het doorzien en doorbreken van deze disfunctionele patronen. Wat zijn jouw verwachtingen van de relatie? En wat zijn voor jou belangrijke waardes in de relatie en hoe borg je die? Grenzen aangeven, zelfwaardering en focus op de relatie ipv op de partner zijn hierbij essentieel.

Ook tijdens deze Mankracht Advanced training wordt gewerkt met een buddy systeem om de voortgang en het commitment te waarborgen. Deelname aan de Mankracht Advanced training is alleen mogelijk indien de Mankracht basis training al is gedaan. 


De Mankracht Advanced Training levert je het volgende op: 

  • Krachtiger leven volgens je eigen waardes. 
  • Heldere en realistische verwachtingen van je relatie.
  • Sterker gevoel voor de richting van je professionele leven. 
  • Ontspanning in je seksualiteit.
  • Grotere integriteit naar zowel jezelf als je omgeving. 

De sessies worden begeleid door Hajee. Hajee heeft bij Dr Robert Glover met succes het No More Mr Nice Guy coachings traject doorlopen en is inmiddels een gecertificeerd No More Mr Nice Guy coach. 

De training is inclusief een Skype sessie van een uur voor coaching buiten de sessies om. 

In de maanden januari en september starten er nieuwe NMMNG Advanced groepen. Kijk in de Agenda voor exacte datums en locaties. 

De sessies beginnen om 19:30 en eindigen om 22:30. 
Koffie en thee zijn aanwezig.
Het maximale aantal deelnemers is 8. 

De kosten bedragen € 945,- (incl. BTW). 
Betaling in termijnen is mogelijk. 

Meedoen met slechts één of enkele sessies is niet mogelijk. 

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden melden.