Mankracht Introductie Webinar

"No More Mr Nice Guy" training


Gehost op Zoom-videoconferenties


Ey, ben jij de man die ...

  • de neiging heeft om conflicten te vermijden?
  • zichzelf als een pleaser beschouwt?
  • op zoek is naar meer zelfvertrouwen en daadkracht?
  • vanuit een meer authentieke space wil leven?
Dan is dit Intro Webinar iets voor jou!

Dit is een interactieve ONLINE sessie over hoe jij de transitie van ineffectieve Nice Guy naar Krachtige Geïntegreerde Man kunt maken.

Opgelet: de sessie heeft een beperkt aantal plaatsen. Alle praktische info en ticket link vind je hieronder.

 

Webinar Programma

Deze Introductie geeft je inzicht in de positieve effecten van broederschap op je persoonlijke ontwikkeling, je relaties en je beroepsleven.

We bespreken hoe je als man een gezonde en meer assertieve levenshouding kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt er een overzicht geschetst van de Mankracht "No More Mr Nice Guy" trainingen.

Het is een interactieve sessie met trainer Hajee en de andere deelnemers over hoe je door te leven vanuit je krachtige en authentieke zelf anderen kunt inspireren.

Tijdens de Zoom sessie worden de volgende vragen beantwoord:

  • Wat is een Nice Guy precies?
  • Wat is het alternatief voor een Nice Guy?
  • Waarom een No More Mr. Nice Guy training?
  • Hoe ziet de komende Mankracht training eruit?
  • Wat biedt de training jou als deelnemer?

 

Waarom is dit Werk Belangrijk?

Overmatig pleasend gedrag kan een groot obstakel zijn in zowel je intieme relatie als in je professionele leven. Het achterhouden of vertellen van slechts een deel van je waarheid levert meestal een korte termijn voordeel op, maar op de lange termijn krijg je het onvermijdelijk weer terug op je bordje. Angst voor afwijzing, faalangst, angst om "niet OK te zijn zoals je bent" zijn meestal de onderliggende negatieve overtuigingen die leiden tot pleasen.

Een veel voorkomende strategie om deze angst te vermijden bij mannen is zich te verschuilen in de “pleasende” Nice Guy identiteit of in de stoere "ik weet het allemaal" Macho identiteit. Terwijl de Nice Guy over het algemeen worstelt met het erkennen van zijn mannelijke kwaliteiten, worstelt de Macho meer met het omarmen van zijn vrouwelijke kwaliteiten. Zowel de Nice Guy als de Macho zijn op angst gebaseerde identiteiten.

Het loslaten van deze angst gedreven identiteiten kan moeizaam zijn. Dat proces kan geholpen worden door de kracht van community en broederschap. Mannen die je motiveren, mannen die je steunen, mannen die je uitdagen en mannen die je vertrouwen. Een veilige groep mannen waar je je waarheid kunt spreken (rauw en kwetsbaar) en waar je alles van jezelf kunt laten zien (emoties, successen), dragen bij aan een authentieker en echter leven.

Leven vanuit je eigen krachtige en authentieke zelf is zeer waardevol en meestal een inspiratiebron voor anderen. Ik denk dat de wereld staat te springen om meer authentieke mannen die de moed hebben om hun unieke gave aan de wereld te geven. Ik ben ervan overtuigd dat mannen elkaar nu nodig hebben om mannelijkheid op een nieuwe manier vorm te geven. Een mannelijkheid die past bij de 21e eeuw.”

- Hajee Pepping, Mankracht trainer

 

Aanmelden en Kosten

De Intro Webinar vindt plaats om 20.00 - 22.30 CET op Zoom.

Geen voorwaarden.

Inschrijfgeld: €10,-

Het maximale aantal deelnemers is 12.

LET OP:
Dit hele webinar zal in het Nederlands zijn en dit is een INTERACTIEVE sessie. Je inbreng en betrokkenheid is belangrijk.

Na inschrijving ontvang je een e-mail met meer informatie en een Zoom link om aan het webinar deel te nemen. Deze link is geldig op de dag van de sessie.


Ben je klaar om je volgende stap te zetten?

Kijk in de Agenda voor exacte webinar datums.

Twijfel je nog?
Mail of bel mij: hajee@mankracht.org
+31643082172

© Mankracht 2022

“De training heeft me geholpen een stevige basis te leggen om mezelf te verbeteren.”
- Davide Dispenza
 
“Ik kan Hajee alleen maar mijn hoogste aanbevelingen geven als personal growth coach. De sessies hebben me inzicht gegeven in mezelf en in de conditioneringen die mijn gedrag bepalen.”
- Michael Sierra
 
“Je wordt begeleid door iemand die niet bang is om samen met jou diep in nog niet ontdekte gebieden te duiken. Een mix van mild en pittig mededogen, humor en scherp inzicht nodigen je uit om datgene bloot te leggen wat naar de oppervlakte gebracht moet worden.”
- Joost Lekkerkerker
 
“Dit was een training om nooit te vergeten.”
- Nick Wong 

Subscribe to our newsletter